Fler Fler MAG Hledat ve článcích: focení
Hledání ve článcích - na hledané spojení focení nalezeno 252 článků.
Také máte takovou tu krabici, ve které jsou nejrůznější vzpomínky na život vaší rodiny? Černobílé fotografie, ústřižek vlasů, první čelenka, ve které jste se fotili, první botičky... Diplom z výtvarné soutěže.... číst článek »
Každý máme nějakou slabost. Pro Lucii alias Limi to jsou látky všeho druhu. Kupuje je po kilech a z těch pak tvoří kouzelné a extravagantní taštičky a peněženky na různé drobnosti. Jaká jsou její kritéria na výběr... číst článek »
"Viděl jsem to na vlastní oči." "Dokud neuvidím, neuvěřím." ... Z těchto a podobných ustálených spojení cítíme, že svůj zrak vnímáme jako silný verifikátor vnějšího světa. Ale můžeme svým očím opravdu za všech... číst článek »
Učitelka s duší umělkyně Abina žije zasypaná korálky a pletacími jehlicemi. Netradiční šperky se naučila tvořit sama od nuly a dnes jí pod rukama vznikají propracované kousky s úžasnými detaily. Proč jí matematika... číst článek »
Jitka má velmi vřelý vztah ke lnu, což se promítá do oblečení dělaného s láskou a neskutečným okem pro detail. Nejpopulárnějším kouskem od Kelerky jsou pánské košile, ovšem hned v závěsu jsou i dámské šaty a... číst článek »
Natálie je žena mnoha talentů a schopností. Její skromný repertoár koníčků a dovedností se skládá z grafiky, kreslení, malování, rytí, korálkování, tisknutí, šití, focení a mnoha dalšího. Část z těchto... číst článek »
1/42
předešlá strana
Menu
--