Fler Fler MAG Hledat ve článcích: keramika
Hledání ve článcích - na hledané spojení keramika nalezeno 417 článků.
Ona má dlouhé večerní šaty a lodičky s mašlí, on smoking, bílou košili a motýlka. Kam asi jdou? Přece na operu! Letošní rok je k tomu jako stvořený. Končí čtyřkou a to napovídá, že takový rok má pro českou hudbu... číst článek »
Opava, Krnov, Dvůr Králové nad Labem, Kolín, Brno, Olomouc, Přerov, Frýdek-Místek a historicky poprvé se v červnu koná Flerjarmark také ve východočeských Králíkách. Vydejte se podpořit své oblíbené tvůrce a setkat se s... číst článek »
Mílovými kroky se nám blíží letní čas, a to je přímo skvělá zpráva pro všechny milovníky splouvání řek - pohodového sportu, který je u nás velmi populární. Obvykle probíhá tak, že zadák (sedící v kanoi vzadu a... číst článek »
Inspirací k tomuto výrobku byla láska k sukulentům a kaktusům, kterých máme plný parapet, a také nedávná návštěva nové japonské restaurace v Brně. Na každém stole tam mají takové keramické mini zahrádky s pískem a... číst článek »
Stále teplejší léta způsobují vysychání přirozených zdrojů vody nejen pro ptáčky. Nedocenitelnou hodnotu proto mají podle ornitologů zahradní pítka. Kromě ptáků navíc můžou přilákat i další drobné živočichy,... číst článek »
Bohdana a Jiří jsou v tvorbě i životě sehranou dvojkou. Ona nápady trousí, on je sbírá. Ona výrobky hňácá, on je odlévá. On nejraději pracuje dopoledne, ona večer. Značka Bohda odráží jejich smysl pro humor a ironii.... číst článek »
1/70
předešlá strana
Menu
--