Fler Fler MAG Články od autora: Admin
Hledání podle autora - na hledané spojení Admin nalezeno 147 článků.
Znáte to, pípne vám SMS, že si někdo objednal vaše zboží, a vy zrovna nejste u počítače. Nebo potřebujete nutně napsat zprávu či topovat zboží, ale po ruce máte “jen” mobil. Jste na prodejní akci a chcete... číst článek »
Již nějaký ten měsíc o tom v diskusích mluvíme a více než půl roku na tom usilovně pracujeme. A dnes je to konečně tady! Snadné, rychlé a bezpečné platby platebními kartami a platebními tlačítky a to pro všechny a s... číst článek »
"Už se moc těším, kdy mi přijde balíček?" "Maminka má narozeniny, stihnete zboží odeslat do pátku?" "Kdy chodíte na poštu?"... Určitě jste již tyto otázky od nakupujícího někdy dostali. Na Fleru je totiž tolik... číst článek »
A je to tady! Je 10. února a Fler opět slaví narozeniny, tentokrát už osmé. Všechno nejlepší Flere a hodně úspěchů a radosti vám všem! Utíká to všechno jako voda. Vzpomínáte někdo na rok 2008 a jak Fler začínal?... číst článek »
Máme tu další díl z našeho průvodce po funkcích pro prodávající. Dnes se podíváme na nové možnosti úpravy objednávek a také jak se chovat v případě žádosti o zrušení objednávky, tedy pokud má nakupující zájem... číst článek »
Fler.cz se narodil v roce 2008 a od té doby neuvěřitelně vyrostl. Zdá se to až neskutečné, že je tu s námi už osmým rokem! Vy, co jste s námi od začátku, víte, že se Fler neustále vyvíjí, rozrůstá a sílí. Nejenže... číst článek »
další strana
2/25
předešlá strana
Menu
--