Fler Fler MAG Články od autora: Adela_F
Hledání podle autora - na hledané spojení Adela_F nalezeno 42 článků.
Zaznamenali jsme, že na Fleru přibývá zboží, jehož výtěžek tvůrci věnují na pomoc Ukrajině. Víte o takovém zboží nebo ho sami prodáváte? Dejte nám tip na produkty, z jejichž prodeje jde alespoň 50 % ceny na pomoc,... číst článek »
Dneska slavíme už 14. narozeniny a tak nějak jsme z toho letos trochu naměkko. A proto tento článek chceme věnovat vám všem, díky kterým jsme je mohli oslavit! Fler jsme od začátku budovali jako komunitní prostor pro všechny,... číst článek »
Pokud alespoň občas zabrousíte na facebookovou stránku Fleru, asi už jste zaznamenali, že každý měsíc její záhlaví zdobí ilustrace nebo obraz od jiného Fler tvůrce. A teď bychom rádi dali možnost vám všem udělat si... číst článek »
Skládali jste naše povánoční puzzle? Pak vám možná následující článek udělá velkou radost. Třeba totiž jste jeden ze 13 výherců a čeká na vás jedna ze 12 výher od našich tvůrců nebo dokonce Apple iPad s Apple pen!... číst článek »
Tenhle rok byl opravdu výživný, ale v tom všem chaosu nám Fler dělal celou dobu obrovskou radost. A to díky vám nakupujícím, prodávajícím, diskutujícím, srdíčkujícím... A proto jsme vám s Fler týmem chtěli udělat na... číst článek »
Chystáme na Fleru takové malé povánoční zpestření. Letošní vánoční sezóna je náročná a my si říkali, že by to zase chtělo něco veselého a lehkého. Vymysleli jsme proto pro všechny návštěvníky Fleru hru, kterou... číst článek »
další strana
2/7
předešlá strana
Menu
--