Fler Fler MAG Články od autora: Nestejní
Hledání podle autora - na hledané spojení Nestejní nalezeno 37 článků.
...a tak jsme se opět nechali inspirovat. Jules Verne. A ještě jeden pán, Karel Zeman. Jak popsat tu atmosféru? Jak? Pohyblivé obrázky krajkově romantické, nebo industriální, technické? Ze starých dob, nebo z neuchopitelné... číst článek »
Fler klub Nestejní si často bere jako inspiraci k soutěži díla "nestejných" osobností. Jedním z takových byl Friedensreich Hundertwasser - nestejný svojí prací, názory i životním stylem. Friedensreich Regentag Dunkelbunt... číst článek »
My, kdo jsme jejich příběhy četli v dětství (a často tajně pod peřinou), na ně nezapomeneme. Jsou to příběhy, které v nás zůstaly. Zůstaly v našich srdcích. Je to stále kus dětství v nás. Touha po dobrodružství,... číst článek »
Podzim není jen ze stromů se snášející barevné listí, ranní mlhy a plískanice. Nejsou to jen zablácené boty, dýně a horký čaj. K podzimu patří zejména hojnost hub běžných i roztodivných tvarů a dechberoucích barev.... číst článek »
Ráda brouzdám po Fleru a prohlížím si nové výrobky, i když zrovna nic nepotřebuji. Protože jsem tvořivý a hloubavý člověk, často při pohledu na fotky zboží přemýšlím, jak asi bylo vyrobeno. Máte to také tak?... číst článek »
"Vidím tam nevídané věci!" pronesl kdysi jeden archeolog a mně tahle věta jako první přišla na mysl při psaní úvodu k tématu mikroskop. Objev mikroskopu (a poté i elektronového mikroskopu) umožnil skutečně vidět... číst článek »
další strana
2/7
předešlá strana
Menu
--