Fler Fler MAG Hledat ve článcích: cesty
Hledání ve článcích - na hledané spojení cesty nalezeno 254 článků.
Když jezdila Anna do Plzně na vysokou školu, chyběl jí její chlupatý kamarád. Vyrobila si proto morčátko plyšové. Další originální zvířátka vyrobená technikou tisku na látku v kombinaci s plyšem měla úspěch i u... číst článek »
Z rodiny prakticky smýšlejících intelektuálů se úplnou náhodou dostala k hlíně. A bylo to. Jakmile si Bédina přičichla ke keramice, už pro ni nebylo cesty nazpět. Dnes se živí tvořením všemožných keramických... číst článek »
Venku se šeří, zapaluji svíčku, pohledem ven sleduji poletující listí. Kocour na okně smutným pohledem škemrá: "Pusť mě dovnitř, chci být s tebou a v teple." Ano, ano, podzim je v plném proudu a v klubu Poetika jsme se... číst článek »
Jako malé děti jsme měly se sestrou nad postelí vždycky nějaký obraz. Nejdříve to byly zarámované obrázky z večerníčků. Jeden čas jsme měly nad postelí i nástěnku. Bavilo nás tam dávat vlastní myšlenky a výtvory. U... číst článek »
Nepřestane mě fascinovat, jak člověk dokáže zhmotnit nákres na papíře ve funkční nádobu. Hlava vymyslí nápad, ze kterého vznikne nákres, ruce vytvarují hlínu, slunce vysuší hotovou nádobu a žár v peci z ní prvním... číst článek »
Od dětství jste jistě stejně jako já slýchali historky a příběhy o nadpřirozených bytostech. Mnohdy ač poměrně brutální obsahem, většinou schované za krásný název pohádky :). A kdo byl často v hlavní roli? Vodníci,... číst článek »
další strana
2/43
předešlá strana
Menu
--