Fler Fler MAG Hledat ve článcích: beadweaving
Hledání ve článcích - na hledané spojení beadweaving nalezeno 124 článků.
Probouzí se ve vás s jarem romantička a toužíte se líbit? Pak právě pro vás mám návod na hravé něžné náušnice. Budou se vám pohupovat v uších, vábivě se třpytit a přitahovat zaslouženou pozornost. A jako... číst článek »
"Minulý měsíc jsem byla po dlouhé době v divadle. Vnímala jsem, jak ženy chtějí být opět krásné. Některé zvolily dokonce plesové šaty. Tak navrhuji téma "Zářit jako hvězda ...". Vytvořte libovolný šperk... číst článek »
Také milujete sněhové vločky? Prý neexistují dvě stejné ... ale věřím, že s mým návodem je vyrobit zvládnete. Dvě, tři, a klidně i více! :) Snad vám tato tvorba zpříjemní adventní čas a jako bonus jimi pak můžete... číst článek »
Spojení čtyř korálků v kroužek nebo v kytičku už tu mockrát bylo. Tento náramek je další variantou, jednoduchý a přitom jiskřivě elegantní. Obtížnost: 2 Materiál a pomůcky: Množství materiálu níže uvedené... číst článek »
Dnes jsem si pro vás připravila návod na náhrdelník, který můžete považovat tak trochu za kouzelný amulet. Pampeliškové chmýří ve skleněné baňce vám možná splní tajná přání ... a pokud ne, rozhodně k vám alespoň... číst článek »
Blíží se podzim a zima, tedy doba sychravých dnů a dlouhých večerů. A to je přesně ten čas, který si žádá rozsvítit den i myšlenky korálkovou výšivkou. Je něžná, je krásná a kromě toho, že potěší duši... číst článek »
další strana
3/21
předešlá strana
Menu
--