Fler Fler MAG Hledat ve článcích: drátování
Hledání ve článcích - na hledané spojení drátování nalezeno 121 článků.
Na korálkovém trhu lze sehnat také korálky, které svítí ve tmě. Obsahují speciální pigment, který po nasvícení baterkou nebo žárovkou svítí i v úplné tmě. Korálky jsou atraktivní i pro vyrábění s dětmi a na... číst článek »
Kroužkování ráda doplňuji korálky nebo gumovými kroužky. V tomto návodu si můžete rovnou vyzkoušet práci s obojím. Obtížnost: 2 Materiál a pomůcky: 2x ploché kleště bez zoubků 5/1,2 kroužek z eloxovaného hliníku:... číst článek »
Letní číslo časopisu Korálki pod názvem "Jak si řeka zpívá" vám dnes přináší druhý návod: "Chtěla jsem zkusit něco, co by mi připomínalo dovolenou, a tak vznikl mořský korál..." Obtížnost: 1 Materiál a pomůcky:... číst článek »
Korálky a květiny, to je nádherné partnerství. Letní číslo časopisu Korálki pod názvem "Jak si řeka zpívá" vám přináší návod Carolyn Cave na náramek se vzorem královny vodních květin - leknínu. Líbí se vám?... číst článek »
 
Technika drátování je stará několik staletí. Drotári chodili celou sezónu od stavení ke stavení a opravovali rozbité hrnce a nádobí. Tuto krásnou dovednost se naučila i janeli a po kurzu, kde zničila téměř všechen... číst článek »
 
Šperkařka Nady má své kolekce inspirované nejrůznějšími architektonickými obdobími a prvky. Třeba renesanční úpravou fasád, vitrážemi nebo krouženými ornamenty starých mistrů. Její přívěsky a výrazné... číst článek »
další strana
3/21
předešlá strana
Menu
--