Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fimo
Hledání ve článcích - na hledané spojení fimo nalezeno 137 článků.
Olomouc (hned dvakrát), Vlašim, Duchcov, Šumperk, Kolín a Lanškroun. Ať už je akce spojená se svátky města, oslavou výročí nebo třeba loutkovým divadlem, můžete si být jistí jednou zásadní věcí. Na každé z nich se... číst článek »
Většina Flerjarmarků a venkovních akcí v dubnu je letos spojena s oslavou jara a Velikonoc. Co jsme tak nahlédli do nabídky Fler tvůrců, přinesou vám nejen krásné jarní dekorace, ale i spoustu užitečných výrobků v... číst článek »
Pokud nevíte, co s načatým večerem či víkendem a nezaujaly vás žádné blízké trhy, můžete si čas zkrátit prohlížením a hodnocením soutěžního zboží na Fleru. Připravili jsme vám opět jejich oblíbený přehled. :)... číst článek »
Březen už bude co do setkávání naživo mnohem živější! Neseme vám ty nejčerstvější informace k trhům, kde se virtuální svět Fleru mění v živá přátelství. ♥ FlerMarket Pardubice - kongresové centrum neděle 13.... číst článek »
Jste letos pečlivější a rozhodli jste se, že všechny vánoční dárky pořídíte už v listopadu? Pak vám kromě lákadel Fleru nabízíme i krásné podzimní Flerjarmarky, kde už můžete pomaličku nasávat atmosféru a... číst článek »
Mnoho akcí zvučných jmen a desetitisícových návštěvností připravuje své podzimní ročníky s velikou opatrností k očekávané situaci. Pořadatelé těch menších to ale nemají o mnoho jednodušší, především pokud také... číst článek »
další strana
3/23
předešlá strana
Menu
--