Fler Fler MAG Hledat ve článcích: pletení
Hledání ve článcích - na hledané spojení pletení nalezeno 201 článků.
Učitelka s duší umělkyně Abina žije zasypaná korálky a pletacími jehlicemi. Netradiční šperky se naučila tvořit sama od nuly a dnes jí pod rukama vznikají propracované kousky s úžasnými detaily. Proč jí matematika... číst článek »
Přátelé ruční tvorby a handmade výrobků se v letošním říjnu buď uběhají, nebo budou mít hodně těžké rozhodování. Takový nášup Flerjarmarků, řemeslných trhů a výjimečných akcí tu totiž už dlouho nebyl!... číst článek »
Nouze o zajímavou módu, která tu byla za minulého režimu, roztočila kola kreativity ve spoustě českých (přesněji československých) domácnostech. Pravidelní čtenáři našich rozhovorů vědí... :-) Nejinak tomu bylo u... číst článek »
Pro Sylvu z s-beads stačila láska pro perle a korálky, kahan a pořádné nadšení pro věc. Vinutí ji naprosto pohltilo a později následovalo foukání skla i smaltování. Jak vznikly její první korálky a jak se začlenit do... číst článek »
Když vás nespojují jen geny… Značku kanaan spolutvoří dvě umělecké duše – maminka s dcerou. V jejich rukách vznikají kožené batohy a kabelky v minimalistickém designu, které se vyznačují jednoduchostí a elegancí.... číst článek »
Dnes s Fler Klubem Poetika budeme lehce cestovat. Vezmeme vás do míst, která nás oslovila a nemůžeme na ně zapomenout. Vězte, že vás pozveme opravdu do různých koutů světa. Jako vždy na úvod báseň a po ní se už nechte... číst článek »
další strana
3/34
předešlá strana
Menu
--