Fler Fler MAG Články od autora: Fler MAG
Hledání podle autora - na hledané spojení Fler MAG nalezeno 162 článků.
Svět je na tom čím dál hůře! V České republice i v okolních státech vítězí populismus, byrokracie, neochota rozumět potřebám obyčejných lidí a místo, aby stát lidem pomáhal, hází jim klacky pod nohy. Vidíme to... číst článek »
Dočkali jsme se! :-) Zanedlouho zas začnou venkovní akce a Flerjarmarky a svedou nás dohromady se starými kamarády. Čestně letošní sezónu otevírá masopust v bývalé vojenské pevnosti Bastion. Už jste vůbec někdy Masopust... číst článek »
Loni se nám Fler zakulatil a užil si spoustu srandy s narozeninovým puzzle, vzpomenete si? ;) A protože jste nám k tomu psali spoustu krásných přání, řekli jsme si, že letos si je dáme do jednoho velkého narozeninového... číst článek »
Parádní měňavé náušnice vypadají z každého úhlu pohledu jinak, zvláštně, blyští se na slunci, pod žárovkou i při svíčkách. I když jsou to malé pecky, nadělají velkou parádu. Asi si kvůli výrobě nebudete... číst článek »
"Když máte doma originál od Picassa, každý den se ho dotknete očima," říkají sestry Malcovy. A taky říkají, že stejně zaujatě přistupují ke každé věci, kterou vyrobí. Musí to být „art piece“. Dvě slovenské... číst článek »
Bohatý doprovodný program, který proběhne v České republice v termínu 23. – 29. dubna, v souvislosti s celosvětovou událostí Fashion Revolution Week, představí unikátní sedmidenní swap, autorské čtení z nové knihy o... číst článek »
další strana
3/27
předešlá strana
Menu
--