Fler Fler MAG Hledat ve článcích: brož
Hledání ve článcích - na hledané spojení brož nalezeno 294 článků.
Také se při procházkách lesem či parky dotýkáte stromů? Já mám nejradši buky, jejich hladká kůra mě vábí jako můru plamen. A stejnou přitažlivost pro nás mají i dřevěné šperky, které jsou hřejivé, hladké a... číst článek »
Přesněji řečeno, vesta je úplně pro každého! Zahřeje zádíčka miminkům, školním dětem, dospělákům a samozřejmě také babičkám a dědečkům. Úžasně rafinovaný kousek, na který se dost často úplně zapomíná.... číst článek »
Učitelka s duší umělkyně Abina žije zasypaná korálky a pletacími jehlicemi. Netradiční šperky se naučila tvořit sama od nuly a dnes jí pod rukama vznikají propracované kousky s úžasnými detaily. Proč jí matematika... číst článek »
Francouzkám elegance koluje v žilách. Klidně si mohou obléct jutový pytel a budou v něm vypadat skvěle. V pase ho stáhnou šátkem, ze šperkovnice vytáhnou perly a rty zbarví doruda. Skandinávky jsou zase mistryně v... číst článek »
Na holé nožky to už venku dávno není, ale do kalhot se my ženy taky příliš nehrneme. Řešení? Velmi snadné. Punčošky nás nezklamou ani v podzimních dnech. Zahřejí a vy se tak zatím nemusíte vzdávat šatů, sukní ani... číst článek »
Zní to velmi honosně, ale přitom je to úplně prosté. Les je chrám klidu a souznění s přírodou, je zdarma a nemá nikdy zavřeno. Procházka pod zeleným baldachýnem má pozitivní vliv na zdraví i psychiku, užijete si klidu... číst článek »
další strana
2/49
předešlá strana
Menu
--