Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fimo
Hledání ve článcích - na hledané spojení fimo nalezeno 136 článků.
Betonová díla jsou trendem poslední doby a jsou stále vyhledávanější. Beton je samozřejmě znám jako základní stavební materiál, ale dnes se na něj díváme i z hlediska tvůrčího potenciálu. Má spoustu skvělých... číst článek »
Vánoční stromy jsou rozsvícené, advent zahájen a na vás se těší stovky Fler tvůrců na nejrůznějších akcích. Máme pro vás tipy na tento víkend i na dny pracovní. Vánoční Flerjarmark ve Frýdku-Místku pokračuje až... číst článek »
Vánoční čas otevře již tuto - první adventní - neděli mnoho míst v naší zemi rozsvícením vánočního stromu, otevřením Ježíškovy nebeské kanceláře a také zahájením vánočních řemeslných trhů. Potkáte se na... číst článek »
Tvořili jste jako děti rádi figurky z modelíny/plastelíny? Já ano, ale jelikož se většinou nedalo poznat, co jsem vlastně chtěla vytvořit, vše skončilo v různobarevném slepenci. Nešlo tedy o nic, co by stálo za to uchovat... číst článek »
Tak to tu dlouho nebylo! Hned 13 listopadových akcí nám zaslalo své pozvánky, abyste věděli, kam se vrtnout při listopadových toulkách za nákupy. :) Zapište si tedy do deníčků: Olomouc, Jihlava, Český Brod, Třebíč,... číst článek »
Olomouc (hned dvakrát), Vlašim, Duchcov, Šumperk, Kolín a Lanškroun. Ať už je akce spojená se svátky města, oslavou výročí nebo třeba loutkovým divadlem, můžete si být jistí jednou zásadní věcí. Na každé z nich se... číst článek »
další strana
2/23
předešlá strana
Menu
--