Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotografie
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotografie nalezeno 639 článků.
Altamira, Lascaux, Chauvet. První galerie, první obrazárna. První skuteční lidé. Tak vzdálení a zároveň tak současní. Kdybyste neznali jeskynní malby a uviděli tato díla v galerii, tak byste nezapochybovali o tom, že je... číst článek »
Na workshopu HA-NA-MI v Česko-japonském kulturním centru v Ostravě jsem se poprvé setkala s tématem Tří přátel zimy. Se zaujetím posílám dál... Tři přátelé zimy - borovice, bambus a slivoň - jsou pro východoasijské... číst článek »
Zimní příroda obléká svůj bílý šat s nádechem ledové krásy, sněhová přikrývka pokrývá v něžném doteku každý koutek krajiny a vytváří pohádkovou scenérii. Příběh zimy začíná a s ním i tanec třpytivých... číst článek »
Když tvoříte celý život v digitálním světě (grafický design, fotografie, video, ...), přijde moment, a je to asi i věkem, kdy si uvědomíte, že se ochuzujete o další smyslové vjemy jako dotek nebo vůně fyzického... číst článek »
V chladných dnech se nám z postelí chce o kus méně než v období jarního rozpuku. Naštěstí tady máme nejlepšího kámoše do nepohody. Ten nás spolehlivě zahřeje a při troše fantazie dočasně nahradí i teplou peřinu.... číst článek »
Možná s přituhujícími mrazy ukládáte sukně, sukničky a spodničky k zimnímu spánku. Potěšující je, že určitě nemusíte! Vyměňte jemné materiály za ty hřejivé a s klidem se procházejte zasněženými ulicemi hezky... číst článek »
další strana
2/107
předešlá strana
Menu
--