Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotografování
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotografování nalezeno 92 článků.
Hvězda jako symbol Vánoc, jako jiskřička naděje na nekonečné temné obloze. Čím více hvězdiček, tím více krásy a naděje. Vyrobte si s časopisem Korálki rovnou celé souhvězdí, které rozzáří váš den. Obtížnost **... číst článek »
Tvůrčí duše byla odjakživa, jen na to dlouho neměla čas. Když začala Bird on Birch hledat rovnováhu, ten čas přišel. Propadla suchému plstění a z rouna a korálků tvoří úžasné šperky, do kterých vkládá svoje... číst článek »
Nikoli náhodou si fotografové mezi sebou přejí „dobré světlo“. Světlo je základním výrazovým prostředkem každého fotografa. Bez dobrého světla dobrou fotku neuděláte. To všichni asi víme. Co se ale stane,... číst článek »
Jaký tvar patří neodmyslitelně k Vánocům? Koule, samozřejmě. Kulaté je jablíčko, vánoční ozdoba nebo také sněhová koule. S dnešním nápadem z časopisu Korálki si můžete vyrobit kouličku, která vám příští rok... číst článek »
Kroužkování ráda doplňuji korálky nebo gumovými kroužky. V tomto návodu si můžete rovnou vyzkoušet práci s obojím. Obtížnost: 2 Materiál a pomůcky: 2x ploché kleště bez zoubků 5/1,2 kroužek z eloxovaného hliníku:... číst článek »
Kdo víte, co jsou Semínkovny zač, možná si teď ťukáte na čelo. Semínkovna, to je přeci krabice někde v knihovně nebo na ulici a z ní si lidé můžou zadarmo brát semínka na zahradu. Máte i nemáte pravdu. Semínkovna je... číst článek »
další strana
2/16
předešlá strana
Menu
--