Fler Fler MAG Hledat ve článcích: korálky
Hledání ve článcích - na hledané spojení korálky nalezeno 465 článků.
Zuzana ze Zualu design se může pyšnit opravdu pestrým uměleckým vzděláním, ke kterému ji vedla její zvídavost a neschopnost se nezlepšovat. Právě během studií náhodou objevila lásku k hliníku a grafice. Dnes se věnuje... číst článek »
Perly nosíme hlavně díky odvážnému přístupu ikonické Coco Chanel, na ně se ale v dnešním článku zaměřovat nebudeme. Naopak z hlubin vyzvedneme perleť a představíme vám její podmanivé tóny schované do bílých,... číst článek »
Také se při procházkách lesem či parky dotýkáte stromů? Já mám nejradši buky, jejich hladká kůra mě vábí jako můru plamen. A stejnou přitažlivost pro nás mají i dřevěné šperky, které jsou hřejivé, hladké a... číst článek »
Dovolujeme si podotknouti, že ctěnému návštěvnictvu už se to blíží. Předvánoční Flerjarmarky jsou zde! A zde. A také v Olomouci. Jihlavě. Ve Dvoře Králové nad Labem. V Brně, Chebu, Soběslavi i Ejpovicích. V Třebíči,... číst článek »
Květiny mají různé tvary, různé barvy, různé vůně a patří neodmyslitelně do našich zahrad i srdcí. Ta ze skleněných korálků sice nevoní, ale zato vás může zdobit po celý den. Jakou barvu bude mít ta vaše?  ... číst článek »
Máme tu podzim a ranní a večerní rosy jsou nejčastěji spojovány právě s pozdním létem a podzimem, kdy se začíná ochlazovat. To nám může být nemilé, ale když zazáří slunce, bereme tohle ochlazení na milost - miliony a... číst článek »
další strana
2/78
předešlá strana
Menu
--