Fler Fler MAG Hledat ve článcích: panenky
Hledání ve článcích - na hledané spojení panenky nalezeno 175 článků.
Tak povídejte, užili jste si dubnové trhy a setkávání s našimi tvůrci naživo? Zítra vás čeká ještě Vrchlabský jarní Flerjarmark (od 9 do 16 hodin na náměstí Míru) a pak už hurá do měsíce lásky. :) Ani květen se... číst článek »
Když se Juliána Weigelová ponořila do montessori pedagogiky a dozvěděla se o nedostatku kompenzačních pomůcek, postavila se k tomu po svém. Začala je vyrábět sama! Teď se jejich tvorbě věnuje držitelka ocenění... číst článek »
Zkusila všechno možné, nakonec ale byZita vždycky skončila za šicím strojem. Miluje látky a vzory, které může kombinovat, a ze všech barev, tvarů, motivů, suchých zipů a hravých prvků vytváří látkové knížky, které... číst článek »
Z keramické hlíny si vyrobíme panenku v kroji, která bude hlídat ošatku s vajíčky. Přes šaty jí přehodíme bohatě zdobenou zástěru. K dekorování použijeme drobná razítka, ze kterých lze poskládat libovolné ornamenty.... číst článek »
Patříte k těm, kteří v dětství netrpělivě čekali na nové číslo časopisu ABC, aby se co nejdříve vrhli na vystřihnutí a sestavení nového modelu? Mimochodem, tento časopis již desítky let plní svoji průkopnickou... číst článek »
Kamarádky v osobním životě, parťačky v tom profesním. Poppyhead bags měly od začátku jasnou vizi a cestu. Umělecká duše jedné a obchodní zkušenost té druhé šly zkrátka dohromady. Když mají navíc obě ještě stejný... číst článek »
další strana
2/30
předešlá strana
Menu
--