Fler Fler MAG Hledat ve článcích: pletení
Hledání ve článcích - na hledané spojení pletení nalezeno 201 článků.
Jak základ tohoto měsíce, "led", napovídá, měl by být ledově chladný a ideálně sněhově bílý. V nížinách je tedy momentálně jen mrazivý, ale bílý ne. Samozřejmě můžeme doufat v lepší zítřky, jako ideální... číst článek »
Petit Point Kovacec a Maria Stransky ve Vídni, Janet Granger v Anglii a například Natalia Frank ve Spojených státech. To je pár světových dílen, které se zabývají nesmírně náročnou technikou vyšívání tzv. "petit point",... číst článek »
V chladných dnech se nám z postelí chce o kus méně než v období jarního rozpuku. Naštěstí tady máme nejlepšího kámoše do nepohody. Ten nás spolehlivě zahřeje a při troše fantazie dočasně nahradí i teplou peřinu.... číst článek »
Dodnes ji překvapuje, v kolika domácnostech se zabydlela její tvorba. Teik se na popud své dcery vrhla na pletení a košíkaření a od té doby tvoří kvalitní proutěné zboží jako úložné prostory nebo roztomilé doplňky do... číst článek »
Spokojené zákaznice na prvním místě. To je motto pilné švadlenky Martassek, která šije praktické oblečení na míru a jejím cílem je pohodlí a sebevědomí žen všech velikostí i povah. Jak to chodí s různými velikostmi... číst článek »
Dovolujeme si podotknouti, že ctěnému návštěvnictvu už se to blíží. Předvánoční Flerjarmarky jsou zde! A zde. A také v Olomouci. Jihlavě. Ve Dvoře Králové nad Labem. V Brně, Chebu, Soběslavi i Ejpovicích. V Třebíči,... číst článek »
další strana
2/34
předešlá strana
Menu
--