Fler Fler MAG Hledat ve článcích: plstění
Hledání ve článcích - na hledané spojení plstění nalezeno 100 článků.
Medvědi jsou stvoření "šetřící energií", takže když už je zvedneme z pelíšků, krabiček či pokojů, chceme, aby jim to seklo! A tak není divu, že existují také medvědí soutěže krásy. Vítejte u dalšího dílu... číst článek »
K létu patří voda. Ideálně slaná a ve velkém množství. A která jiná výtvarná technika má k vodě blíž než akvarel? To si uvědomuji pokaždé, když se začne oteplovat a já mám silné nutkání se do této techniky... číst článek »
Nezdolnost, síla a neskutečná vůle do života. To všechno najdete U Pihulky. Přestože jí život tvorbu příliš neulehčuje, nikdy se nevzdává a aktivní zůstává rovnou na 4 svých profilech. Nejmilejší je jí sice plstění... číst článek »
Podstatou toho, co dělá Lucie Svobodová, je sešívání korálků k sobě. Hezky jeden po druhém, stovky, tisíce, desetitisíce. Výsledkem jsou něžné doplňky bohatě zdobené mačkanými korálky, střapečky, broušenými... číst článek »
Krajina s růžemi. Kočička okatá. Loďka. To nejsou názvy obrazů ani velkoformátových fotografií, ale recyklovaných tašek, které Romaně z profilu Recytace slouží jako plátno. Vyrábí je díky starým látkám a výsledkem... číst článek »
Tak se nám děti opět doma nudí, že? Naštěstí my máme Míšu a Míša dělá Amose a Amos vám v tom umí pomoct. :) Takže dnes pro vás máme tip na domácí tvoření, pěkně v teploučku a bezpečí. Použijeme hebké ovčí... číst článek »
další strana
3/17
předešlá strana
Menu
--