Fler Fler MAG Hledat ve článcích: sítotisk
Hledání ve článcích - na hledané spojení sítotisk nalezeno 81 článků.
Na podzim se samozřejmě tvoří hodně z přírodnin. Všechny ty zářivé šípky, zralé bobule a lesklé kaštánky jsou tak krásné, v barevném listí budeme za chvíli plavat a vzduchem budou létat pavučinky babího léta. Už... číst článek »
S odlévacími hmotami lze vytvářet ledacos, je k tomu potřeba pouze odlévací materiál a vhodná forma. Naším odlévacím materiálem je lehčená prášková hmota, která se po smíchání s vodou používá pro tvorbu... číst článek »
Čas léta a prázdnin se bez tvoření také neobejde. Venku je sluníčko a tak využijeme jeho paprsky k vytvoření duhových obrazců na chodníku. Z velké kartonové krabice jsme vytvořili motýlí křídla, která se dají nasadit... číst článek »
Blíží se Velikonoce a s nimi oblíbené zdobení vajíček. Pokud chcete letos vyzkoušet zase něco nového, máme tip na vajíčka v takovém vintage černobílém stylu. Budou obalena do kousků natrhaného novinového papíru a... číst článek »
Malé holky mají rády koníky, snad to mají nějak dáno od přírody. Doma máme spousty koníků a poníků různých barev a velikostí, se kterými se neúnavně pochoduje po kuchyňském stole sem a tam, klopýtá po parapetech nebo... číst článek »
Když je před vámi den plný vaření marmelád, povidel a nakládání hub do octa, není od věci pro klid v kuchyni obětovat jednu zavařovačku dětem, aby v ní vytvořily třeba krajinu s divokým dingem, dinosaurem, ledním... číst článek »
další strana
2/14
předešlá strana
Menu
--