Fler Fler MAG Hledat ve článcích: svět
Hledání ve článcích - na hledané spojení svět nalezeno 811 článků.
 
V tiché krajině nedaleko Libavé plují obzorem mraky. Klid, všude lesy, hejna ptáků, potok, stará kaple po Němcích, stoletý dům a v něm na stole teplá bramboračka. Zlehka tu vrní zvuk broušení kamenů, zručnýma rukama se... číst článek »
 
Spletité jsou cesty života. Své o tom vědí i členky klubu Fler beadweaving team, které vám nyní poodhalí svá původní i současná zaměstnání a svou cestu k šitému šperku. Současně s tím jsme dostaly volnou ruku k... číst článek »
 
Velikonoce jsou za rohem, tak než vyrazíte na nějakou z akcí, nalaďte se na ně v ateliéru české výtvarnice Jany Vrbíkové z Vysočiny, jejíž ruce malují tradiční i netradiční vzory a vyrábí úžasné kraslice. Jana,... číst článek »
 
Již několik let jsem v nabídce opakovaně měla šedé pouzdro zdobené trilobitem. Když se prodalo to poslední, nechtěla jsem již poněkolikáté vyrábět další se stejným motivem. Existuje přece mnoho druhů zkamenělin!... číst článek »
Jelikož vím, že leckdo nerad čte dlouhé texty, prozradím vám rovnou pointu celého vyprávění: Dodržujte šábes! Cože? Šabat/sabat/šábes/sobota je sedmý den v týdnu věnovaný odpočinku a opuštění všech pracovních... číst článek »
 
Někdy vás opravdu překvapí, jaké znalosti, zkušenosti a studium se skrývají za něčím tak zdánlivě "jednoduchým", jako je tvarovaný drát. Jenže místo drátu, který normálně používají doktoři při operacích, drží... číst článek »
 
další strana
2/136
předešlá strana
Menu
--