Fler Fler MAG Hledat ve článcích: můj
Hledání ve článcích - na hledané spojení můj nalezeno 1098 článků.
 
Tohle je prostě koncert. Jedny ruce kreslí, řežou, tisknou a ty druhé stříhají a šijí. Visible & L.enka, kočky a organika, dcera a máma, grafička a krejčová. A metry látek, ručně potištěných vlastními vzory. A... číst článek »
 
Dřevěný šperk jen málokdo dokáže minout, aniž by se ho dotknul. Ta jemnost a vřelost materiálu, vytvořeného přírodou, je lákavá už na pohled, a tak není divu, že ani v moderních časech nezůstávají dřevěné šperky... číst článek »
 
Víte, co je to magický ornamentalismus? My jsme to také nevěděli, ale po zhlédnutí dnešního videomedailonku dalšího ze zajímavých tvůrců na Fleru jsme hodně moc času strávili prohlížením obrazů u janhachran. Kromě... číst článek »
 
Zuzana ze Zualu design se může pyšnit opravdu pestrým uměleckým vzděláním, ke kterému ji vedla její zvídavost a neschopnost se nezlepšovat. Právě během studií náhodou objevila lásku k hliníku a grafice. Dnes se věnuje... číst článek »
Jak základ tohoto měsíce, "led", napovídá, měl by být ledově chladný a ideálně sněhově bílý. V nížinách je tedy momentálně jen mrazivý, ale bílý ne. Samozřejmě můžeme doufat v lepší zítřky, jako ideální... číst článek »
 
Chcete vidět, jak vzniká odlévaná socha? Sochařka Bára Fausová, autorka překrásných soch se značkou malo, vás celým procesem provede. Asi vás překvapí, že původně chtěla být veterinářkou. Takže speciálně milovníky... číst článek »
 
další strana
3/183
předešlá strana
Menu
--