Fler Fler MAG Články od autora: lucie.bed
Hledání podle autora - na hledané spojení lucie.bed nalezeno 353 článků.
Má vystudovaný technický směr a pracovala jako datová analytička. LaWande ale vždy fascinovaly barevné kamínky. Při mateřské nejprve začala s výrobou korálkových šperků. Teď už má plnou dílnu drahých kamenů,... číst článek »
Značku Kresky založily dvě kamarádky s podnikatelským a uměleckým duchem. Později přešla výroba do nových rukou, které jsou často celé potetované, když testují nové tetovačky. Jak vznikají motivy pro výrobu a proč je... číst článek »
Bohdana a Jiří jsou v tvorbě i životě sehranou dvojkou. Ona nápady trousí, on je sbírá. Ona výrobky hňácá, on je odlévá. On nejraději pracuje dopoledne, ona večer. Značka Bohda odráží jejich smysl pro humor a ironii.... číst článek »
Malovaná trička, mikiny, tašky, hodiny, krabičky, housle, malované svatební dekorace… Ale i nástěnné malby v hale Dětské kliniky v Českých Budějovicích i okolních školkách. Že je to na jednoho člověka hodně?... číst článek »
Začínali jako kamarádi, kteří se doma v kuchyni s bruskou z hypermarketu snažili přijít na kloub tajemnému jantaru. Koníček se časem proměnil v řemeslo a z kamarádů se stali manželé tvořící pod značkou Phoenix Amber.... číst článek »
Při přemýšlení, co s volným časem na rodičovské dovolené, se Šárce do cesty připletl starý šicí stroj po babičce. Spojila milované kreslení s šitím, a tak vznikly její první zipové kapsičky s nažehlovanou grafikou... číst článek »
1/59
předešlá strana
Menu
--