Fler Fler MAG Hledat ve článcích: šití
Hledání ve článcích - na hledané spojení šití nalezeno 574 článků.
Každý máme nějakou slabost. Pro Lucii alias Limi to jsou látky všeho druhu. Kupuje je po kilech a z těch pak tvoří kouzelné a extravagantní taštičky a peněženky na různé drobnosti. Jaká jsou její kritéria na výběr... číst článek »
 
Na rozdíl od kamarádek JEE-WEAR už někdy od 15 let bavilo šití - a je to v jejím obchodě vidět. Pružné látky, funkční materiály i odvážné střihy a práce s nimi prozrazují člověka z oboru. A protože sama závodně... číst článek »
 
Spokojené zákaznice na prvním místě. To je motto pilné švadlenky Martassek, která šije praktické oblečení na míru a jejím cílem je pohodlí a sebevědomí žen všech velikostí i povah. Jak to chodí s různými velikostmi... číst článek »
Učitelka s duší umělkyně Abina žije zasypaná korálky a pletacími jehlicemi. Netradiční šperky se naučila tvořit sama od nuly a dnes jí pod rukama vznikají propracované kousky s úžasnými detaily. Proč jí matematika... číst článek »
Přátelé ruční tvorby a handmade výrobků se v letošním říjnu buď uběhají, nebo budou mít hodně těžké rozhodování. Takový nášup Flerjarmarků, řemeslných trhů a výjimečných akcí tu totiž už dlouho nebyl!... číst článek »
Jitka má velmi vřelý vztah ke lnu, což se promítá do oblečení dělaného s láskou a neskutečným okem pro detail. Nejpopulárnějším kouskem od Kelerky jsou pánské košile, ovšem hned v závěsu jsou i dámské šaty a... číst článek »
další strana
3/96
předešlá strana
Menu
--