Fler Fler MAG Články od autora: Nestejní
Hledání podle autora - na hledané spojení Nestejní nalezeno 38 článků.
"Vidím tam nevídané věci!" pronesl kdysi jeden archeolog a mně tahle věta jako první přišla na mysl při psaní úvodu k tématu mikroskop. Objev mikroskopu (a poté i elektronového mikroskopu) umožnil skutečně vidět... číst článek »
...věděli jste, že žádná sněhová vločka není jako druhá? Že jsou prostě každá úplně, ale úplně jiná, neopakovatelná, originální... no prostě nestejná? Tohle téma si Nestejní nemůžou nechat ujít. Ono už je sice... číst článek »
Jsou témata, která se rodí dlouho, a jsou taková, která vytrysknou okamžitě při vyslovení toho správného klíčového slova. Vánoční soutěž klubu Nestejní je ten druhý případ. Jak jsme se tak před časem probírali... číst článek »
S tématem nového Nestejného kola přišla Pepadana. Přiznám se, že mi nejdříve zatrnulo, protože tématem je slovo v poslední době velmi často používané. Slovo, které se rádo zaměňuje za jiné slovo, které se stydíme... číst článek »
Aneb pohlednice z prázdnin Je konec prázdnin a Nestejní zdraví všechny své příznivce v letní soutěži. Další covidové léto, které cestování dvakrát nepřeje, je za námi. Teda, jasně, že je možné se vydat na cesty, ale... číst článek »
Když jsem byla malá, visely ve školách, a dost možná ve všech veřejných prostorách obývaných dětmi, obrazy. Žádní krtečkové, sluníčka a mašinky na žlutozelených zdech zdobených květy a jednorožci, lahodící... číst článek »
další strana
3/7
předešlá strana
Menu
--