Fler Fler MAG Hledat ve článcích: gabul
Hledání ve článcích - na hledané spojení gabul nalezeno 23 článků.
Lenka alias Huhů získává inspiraci pro tvorbu na procházkách se psem Hugem nebo když usíná. Inspirativní je také rozhovor s touto designérkou, kterou kamarádi oslovují "Sovičko". Řekněte nám na úvod něco o sobě. Hů!... číst článek »
Zanedlouho nás čeká chvíle, kdy budeme moct nechat kabáty na věšáku a vyrazit bez nich. A pokud neskočíme ze zimy rovnou do léta, do košil a triček, zahrají si prim ještě svetry. Možná je tedy nejvhodnější chvíle si... číst článek »
Máte neodbytný pocit, že vašemu šatníku zoufale chybí pestré barvy? Šperky a doplňky od Yvet by mohly tenhle problém bleskově vyřešit. Řekněte nám na úvod něco o sobě. Mé jméno je Yveta, nedávno jsem oslavila 26 let a... číst článek »
Co vám budeme povídat, kabelky jsou velkou slabostí mnoha (většiny?) nakupujících na Fleru. Jestli mezi ně patříte, měli byste dnešní rozhovor s Kukučkou rozklikávat s největší opatrností... Řekněte nám na úvod něco... číst článek »
 
Háčkované a pletené módní doplňky od Gabul hýří barvami vždy podle toho, jaké má zrovna barevné období. Jsou vyráběné s láskou a v domácím prostředí. A kromě zimního zahřátí vás i v létě pěkně ozdobí :o)... číst článek »
 
V rukách Haneri dostává smalt velmi ženskou podobu (doslova). Pokud Irenu ještě neznáte, nezapomeňte se po přečtení dnešního rozhovoru podívat ještě na Fler TV, kde se tato tvůrkyně také představila. Řekněte nám na... číst článek »
další strana
3/4
předešlá strana
Menu
--