Fler Fler MAG Hledat ve článcích: polymeru
Hledání ve článcích - na hledané spojení polymeru nalezeno 32 článků.
Panenky mě baví - přesněji řečeno mě baví, jaké miniaturní nápodoby člověka a ženské krásy šikovné lidské ruce svedou vyrobit. Před časem jste ve FlerMAGu mohli vidět dva moje Inspiromaty na panenkové téma - první... číst článek »
Ne že by mrzlo až praští, ale už se o to počasí aspoň snaží. Povzbudit a inspirovat ho se snažili v klubu Barevných výrobků, když do své soutěže/nesoutěže vyráběli na téma "Mráz kolem nás". Kdo vyhrál, se můžete... číst článek »
Náš seriál o krásách a možnostech polymeru si koncem loňského roku dopřál malou pauzičku na nadechnutí, takže jste měli čas zúročit inspiraci z předchozích dílů. Mezitím jste se mohli v MAGu seznámit se způsoby... číst článek »
Možná se vám dnes ráno vůbec nechtělo vstát a v tom pošmourném dni chybí kapka barev. Ale od toho přeci máte Fler a jeho MAGazín! A samozřejmě naše ultrašikovné tvůrce, kteří pro vás mají další báječnou nálož... číst článek »
Barevná kostička, 7x7, amarouny, cane, rolička, redukování,… pamatujete si ještě něco z těchto slov a vybavujete si souvislosti? Pokud ano, mělo by vám hlavou probliknout slovo polymerová hmota, nebo alespoň Fimo. Ano, jsme... číst článek »
V hlavě mi pořád ještě tak trochu bzučí :-), na sociálních sítích se objevují hromady fotek, ve schránce přistávají e-maily jako reakce na víkend plný hrátek s polymerovou hmotou… aneb Fimohraní 2012 – Clay Epoque.... číst článek »
další strana
3/6
předešlá strana
Menu
--