Fler Fler MAG Hledat ve článcích: bags
Hledání ve článcích - na hledané spojení bags nalezeno 62 článků.
Jaro jsme už sice oficiálně přivítali, ale teplé bundy ještě nějakou chvilku budeme vnímat jako ty nejlepší parťačky. Využijte čas a pořádně se na lákavé jarní dny připravte. Třeba tím, že omrknete nejnovější... číst článek »
Ateliér s vůní dřeva. Zuzka si k práci za počítačem nemohla zprvu najít cestu, nakonec se to ale povedlo. Jak název LASER-ART-ATELIER napovídá, najdete ji za laserem. Začíná návrhem, pak už vyřezává, brousí, moří a... číst článek »
Chlapci a děvčata, máte rádi koťata? :-) Pak vězte, že spolu se psy patří kočky mezi nejoblíbenější domácí mazlíčky. Však po boku lidí žijí už tisíce let! Ne vždy byly ale oblíbené, věřili byste, že byly... číst článek »
Kamarádky v osobním životě, parťačky v tom profesním. Poppyhead bags měly od začátku jasnou vizi a cestu. Umělecká duše jedné a obchodní zkušenost té druhé šly zkrátka dohromady. Když mají navíc obě ještě stejný... číst článek »
Šití je pro ni láska, záliba, zábava a na její výtvory budete koukat Jako Zjara. Vlastní střihy propojuje s různými způsoby dekoru a přidává do nich prvky z dalších technik, například výšivku a linoryt. Zbytky látek... číst článek »
Kdo by neznal jeřabiny, zářivé oranžové korálky, které jsou symbolem přicházejícího podzimu. Víte, že jsou nejen krásné, ale také plné vitamínů? Existují jedlé i nejedlé druhy jeřabin. Jak je rozlišit? Jsou tři... číst článek »
další strana
2/11
předešlá strana
Menu
--