Fler Fler MAG Hledat ve článcích: háčkování
Hledání ve článcích - na hledané spojení háčkování nalezeno 163 článků.
Kdybychom měli shrnout Petru v pár slovech, bude to kontrast nebezpečného života na motorce s háčkováním a šperky. Shellka se od korálků dostala k přízi, a své tvořivé nadání předává dalším generacím. Proč... číst článek »
Chtěla kabelku z vlněné plsti, nemohla žádnou sehnat, a tak se rozhodla si ji vyrobit. Díky pestrému dětství omotanému kolem ručních prací se Martina z cogito nemusela bát, že se v tomto světě ztratí. Letos její... číst článek »
Když ji popadne múza, nejí, nespí, tvoří a prosí hodiny, aby neutíkaly tak rychle. Jitřenka kostýmy kouzlí z látek celé světy pro královny, víly, divoženky, bohy, elfy a rytíře. Jak získala svoje jméno a jaká je její... číst článek »
Na počátku byl časopis - konkrétně časopis Kreativ. Ten totiž Martinu stojící za značkou Maty Design přivedl k háčkování. Dekorace do bytu tvořila už předtím, když ji ale kromě rodiny začali kvůli výrobkům... číst článek »
Tlusté pletené ponožky ze zbytků, tedy hrající všemi barvami, stejně strakaté huňaté kousavé svetry, to je moje vzpomínka z dětství na oblečení vytvořené pletacími jehlicemi. :) Ovšem od té doby se doba radikálně... číst článek »
A také dnes pokračujeme v háčkovací krasojízdě! :) Vzpomínáte na bělostné háčkované dečky, které zdobily stolky, toaletky a komody vašich babiček? Dříve bývaly křehké bílé krajky součástí každé domácnosti.... číst článek »
další strana
2/28
předešlá strana
Menu
--