Fler Fler MAG Hledat ve článcích: plstění
Hledání ve článcích - na hledané spojení plstění nalezeno 100 článků.
Už se těšíte na první jarní výlety? Máme pro vás více než desítku tipů, jak je spojit s poznáváním Fler tvůrců na trzích po celé republice. Račte si zapsat za uši a do diářů a užijte si je! První Flerjarmark Breda... číst článek »
Nikdy nevíte, co vám změní život. Třeba výlet do Slavonic! Když městečko, přilehlou Maříž a textilní dílnu Zuzany Krajčovičové navštívila DančaK, byla lapena. Začala šít, šťastnou náhodou poté i plstit a tato... číst článek »
Tak to tu dlouho nebylo! Hned 13 listopadových akcí nám zaslalo své pozvánky, abyste věděli, kam se vrtnout při listopadových toulkách za nákupy. :) Zapište si tedy do deníčků: Olomouc, Jihlava, Český Brod, Třebíč,... číst článek »
S postupujícím podzimem se hlásím s druhou částí tvořivého seriálu, abyste se nám náhodou nenudili! ;) Tentokrát se pověnujeme plstění. Technice, která sahá daleko do minulých století, až mezi nomády, kteří... číst článek »
Tvůrčí duše byla odjakživa, jen na to dlouho neměla čas. Když začala Bird on Birch hledat rovnováhu, ten čas přišel. Propadla suchému plstění a z rouna a korálků tvoří úžasné šperky, do kterých vkládá svoje... číst článek »
Decentní, jemné, minimalistické. Takové šperky tvoří nejraději Magdaléna Brabencová. Její největší inspirací jsou minerály a dává jim rozličnou podobu. Nápadů má plnou hlavu, ale výjimkou nejsou ani šperky na míru... číst článek »
další strana
2/17
předešlá strana
Menu
--