Fler Fler MAG Hledat ve článcích: polymeru
Hledání ve článcích - na hledané spojení polymeru nalezeno 32 článků.
"Ráda pracuji s razítky a používám je k výrobě šperků", uvádí svůj dnešní návod Dáša alias kakou. "Při zadání tématu "Vlčí máky" byla má volba jasná. Takto vyrobený náhrdelník je pro ženu, která se nebojí... číst článek »
Mám ráda květy a jejich úžasné barvy. K této sponě do vlasů mě inspirovaly krásné květy lupin. Někteří zákazníci ale říkají, že je to krásný ježek. Místo spony si podobným způsobem můžete vyrobit i čelenku... číst článek »
Vedle polí v krásných temně hnědých odstínech svítí na podzim keře šípků, které sbíráme na čaj, marmeládu pod kančí nebo jen jako dekoraci do vázy. Upleťte si korálkové šípky a vytvořte z nich náušnice, které... číst článek »
Jarní období je jako stvořené pro květiny. Pro záplavu barev, která nás inspiruje, obohacuje a přináší radost do našich životů. Stejně tak je to se sasankami Míši Peckové, které si podle tohoto návodu můžete vyrobit.... číst článek »
O novém druhu variabilní bižuterie zvané CVAK jste již asi slyšeli. Jedná se o šperky, kdy je daný pevný základ – náramek, náušnice či přívěsek, a my si podle momentální nálady, druhu a barevnosti oblečení atd., jen... číst článek »
Způsobů a technik, jak vytvářet náramky z polymerové hmoty, je mnoho. Ale vyrobit náramek z jednoho kusu tak, aby nebyl zbytečně mohutný, nebo s výztuhou, to je trochu ošemetná věc. V tomto projektu se navíc ... číst článek »
další strana
2/6
předešlá strana
Menu
--