Fler Fler MAG Fler workshop
Tento článek není o tom, jak si utkat vlastní látku ani jak vlastnoručně barvit, ale o tom, jak si nakreslit vlastní vzor a látku nechat obarvit v některé z dílen. Barvení indigem je tak trochu alchymie a nemuselo by to... číst článek »
„Tvorba mi zanechává pozitivní pocit na duši, proto jsem velmi vděčná, že se jí můžu svobodně věnovat,“ říká Renáta Krajčovičová, původem z Bratislavy, která je důkazem toho, že začít s keramikou se dá v... číst článek »
Také máte léto spojené s výlety, koupáním a mlsáním ovoce ze zahrádek? Vsadím se, že k těmto zálibám určitě spousta z vás doplní ještě nezbytnou mrazivou pochoutku - zmrzlinu! A pokud jste typ na hravé a extravagantní... číst článek »
Pojďte se na chvíli ponořit do tajemných hlubin světových moří a oceánů. A pokud po přečtení článku zatoužíte vlastnit alespoň kousek mořské krásy, můžete si se mnou vyrobit náušnice představující mořské... číst článek »
Dorota Łasisz z polské Varšavy tvoří s dětmi ve své keramické dílně spoustu krásných originálů. Koně jsou její oblíbené téma, a tak se do nich pustila i se svými malými keramiky. Koníky můžete libovolně ozdobit... číst článek »
Korálky a květiny, to je nádherné partnerství. Letní číslo časopisu Korálki pod názvem "Jak si řeka zpívá" vám přináší návod Carolyn Cave na náramek se vzorem královny vodních květin - leknínu. Líbí se vám?... číst článek »
další strana
8/59
předešlá strana
Menu
--