Fler Fler MAG Hledat ve článcích: dara
Hledání ve článcích - na hledané spojení dara nalezeno 30 článků.
Sníme o skříni, při jejímž otevření na nás každé ráno vypadne outfit jak ze žurnálu. V něm pak vzletně vyběhneme do ulic plné pozitivní energie, která se umocní při míjení nejedné výlohy, protože se líbíme samy... číst článek »
Netradiční kombinace tvůrčích technik "postihla" dvojici fotografů Alenu a Lukáše. Kromě focení se pustili do ruční výroby nádherných fotoalb a jako by toho nebylo málo, Alena stíhá ještě běhat po zahrádce a tvořit... číst článek »
Schovávat si za studií kapesné na obědy a utrácet ho za látky, to předvídá velkou vášeň pro šití. Ta Radku přivedla až na Fler, kde pod značkou Režná Radka prodává autorské kabelky a oblečení. Za co si tedy Radka... číst článek »
Dát rozverným, barevným Lentilkám hravý rozměr a novou podobu. To bylo hlavním cílem jarní soutěže Lentilky jsou krásné. Do soutěže se přihlásilo neuvěřitelných 357 tvůrců a vy jste svými hlasy rozhodli, který z... číst článek »
Víme to všichni, tašky jsou jedním z několika slabých míst většiny žen. Dobře tedy, jedním z mnoha. Dlužno říct, že jediný, komu naše slabiny vadí, jsou především partneři a jiní lidé, se kterými jsme tu a tam... číst článek »
Která krabice je těžší – ta bílá, nebo ta černá? Ano, uhodli jste, je to chyták. Obě váží stejně, přesto většině lidí připadne ta černá těžší. Černá a bílá jsou kontrastními barvami, a to nejen ve vzhledu,... číst článek »
další strana
3/5
předešlá strana
Menu
--