Fler Fler MAG Hledat ve článcích: panenky
Hledání ve článcích - na hledané spojení panenky nalezeno 176 článků.
Kamarádky v osobním životě, parťačky v tom profesním. Poppyhead bags měly od začátku jasnou vizi a cestu. Umělecká duše jedné a obchodní zkušenost té druhé šly zkrátka dohromady. Když mají navíc obě ještě stejný... číst článek »
Tvůrčí duše byla odjakživa, jen na to dlouho neměla čas. Když začala Bird on Birch hledat rovnováhu, ten čas přišel. Propadla suchému plstění a z rouna a korálků tvoří úžasné šperky, do kterých vkládá svoje... číst článek »
Tahle křehká žena je mou inspirací posledních 20 let, kdy jsem ji poprvé poznala.  Zamilovala jsem se do ní už před mnoha lety, kdy jsem objevila v knihovně knihu, podle níž byl pak natočený film se Salmou Hajek. Od té doby... číst článek »
Šije z českých materiálů, s ohledem na životní prostředí a udržitelnost a hlavní je pro ni nadčasovost a snadná kombinovatelnost. MELONI ví, že v jednoduchosti je krása, a promítá to i do svého oblečení. Přestože... číst článek »
Sní o keramické dílničce, i o tom, že v budoucnu vytáhne zpod postele znovu pletací stroj. Zatím její srdce, hlavu i ruce ale zaměstnávají sušené květy. drahuska56 vykouzlí z přírodnin dekorace, věnce a v některé... číst článek »
...hop, hop ... áááá HOP! ....doskakáli prapodivnými skokmi až sem ;) - biele čudá, že vraj Z A J A C E ! :D A veru, majú aj svoj klobúk! Ale niééé, nie sú to tie dva biele, nám už známe zajace pod menom Bob a Bobek!... číst článek »
další strana
3/30
předešlá strana
Menu
--