Fler Fler MAG Hledat ve článcích: cesty
Hledání ve článcích - na hledané spojení cesty nalezeno 252 článků.
Venku se šeří, zapaluji svíčku, pohledem ven sleduji poletující listí. Kocour na okně smutným pohledem škemrá: "Pusť mě dovnitř, chci být s tebou a v teple." Ano, ano, podzim je v plném proudu a v klubu Poetika jsme se... číst článek »
Jako malé děti jsme měly se sestrou nad postelí vždycky nějaký obraz. Nejdříve to byly zarámované obrázky z večerníčků. Jeden čas jsme měly nad postelí i nástěnku. Bavilo nás tam dávat vlastní myšlenky a výtvory. U... číst článek »
Nepřestane mě fascinovat, jak člověk dokáže zhmotnit nákres na papíře ve funkční nádobu. Hlava vymyslí nápad, ze kterého vznikne nákres, ruce vytvarují hlínu, slunce vysuší hotovou nádobu a žár v peci z ní prvním... číst článek »
Od dětství jste jistě stejně jako já slýchali historky a příběhy o nadpřirozených bytostech. Mnohdy ač poměrně brutální obsahem, většinou schované za krásný název pohádky :). A kdo byl často v hlavní roli? Vodníci,... číst článek »
Ze sladkého letního období už je ukousnutý pořádný kus a začátek školního roku tak stojí skoro ve dveřích. Děti si ještě mohou vychutnat poslední záchvěvy prázdnin, ale rodiče už poctivě ladí svůj nervový systém... číst článek »
Výlety do světa fantazie, do jiného vesmíru, tam, kde pro samou radost z tvoření nemáte hlad, nepotřebujete se jít napít ani vyčurat. Ty s barvičkami v ruce podnikala MichaLuna už jako malá holčička. Tenkrát to bylo... číst článek »
další strana
2/42
předešlá strana
Menu
--