Fler Fler MAG Hledat ve článcích: dara
Hledání ve článcích - na hledané spojení dara nalezeno 30 článků.
Kate Motl, autorka půvabné keramiky inspirované šumavskou přírodou, se tvorbě věnuje profesionálně už šest let a za tu dobu musela kromě nedůvěry okolí čelit také vlastním nárokům a vyhoření. Dnešní rozhovor je... číst článek »
Hledáte něco rozkošného na ruku, co v pohodě stihnete vyrobit do víkendu? Mám pro vás zaručený tip a návod. Kombinace hippie, etno, přírodní aspekty a špetka gypsy. Sečteno podtrženo: boho styl. A v tomto stylu si... číst článek »
Před hlavním vánočním náporem (předvánoční nákupy už jsou za rohem, vážně) jsme spustili několik menších i větších vylepšení, kterými chceme pomoci zvládnout tvůrcům předvánoční období co možná nejklidněji... číst článek »
Již tuto sobotu to rozbalí na Flerjarmarku v Ejpovicích, v neděli v Radčicích a příští týden přijdou na řadu Omice u Brna, Beroun a Rudolfov. Co nového a krásného si pro vás Fler tvůrci v první půli dubna přichystali?... číst článek »
Fler bude v březnu "Offline"! Tedy, ne celý Fler, ale i tak to bude velké. Na 120 tvůrců nejrůznějšího zaměření se sejde na pražské Balabence a nabídne své výrobky naživo. Chtěli jste se naživo seznámit třeba se Smu?... číst článek »
A jak jsem minule slíbila, pokračujeme dnes ještě jednou náloží loňských letních nováčků. Užijte si je!   OBLAK Registrace: 13.7.2016 1. zboží: 15.7.2016 Vzpomenete si na své rukodělné začátky? Rukodělné pokusy... číst článek »
další strana
2/5
předešlá strana
Menu
--