Fler Fler MAG Hledat ve článcích: focení
Hledání ve článcích - na hledané spojení focení nalezeno 251 článků.
Pro Sylvu z s-beads stačila láska pro perle a korálky, kahan a pořádné nadšení pro věc. Vinutí ji naprosto pohltilo a později následovalo foukání skla i smaltování. Jak vznikly její první korálky a jak se začlenit do... číst článek »
Vyrůstala se štětcem a barvou v ruce, teď se živí hudbou a malbou na hedvábí všeho druhu. Lydie Dostálová je umělkyně mnoha tváří, která miluje vše živé a barevné. Jak vůbec vzniká hedvábí a proč jsou zakázky na... číst článek »
Její práce je nejenom skvostem šperkařského minimalismu, ale má i hlubší emoční rovinu. Rodné kořeny Vika Mayzel Jewelery a její životní cesta skrze Ukrajinu a Tel Aviv se promítají do elegantní a zajímavé tvorby,... číst článek »
Co je to kreativita? Český význam slova kreativita je tvořivost. Je to schopnost vytvářet užitečné a originální myšlenky, nápady a řešení. Kreativní proces popsala již řada autorů, a i když se jednotlivé popisy... číst článek »
Modelování z hlíny je velmi kreativní a také terapeutická disciplína a lze tak vyrobit leccos, ať už modelujete z volné ruky nebo lepíte výrobek z plátů jako já. Člověk na všechno zapomene a prostě se jen soustředí na... číst článek »
Jaký jej chceš mít, takový bude. Jak chceš, kdy chceš. Spousty možností. Prostě jak chceš... Fakt... O čem tohle povídání vlastně je? O životě? No jo, taky. Ale vezmu to jinými klikatými cestičkami. Totiž: žádný... číst článek »
další strana
2/42
předešlá strana
Menu
--