Fler Fler MAG Hledat ve článcích: mischka
Hledání ve článcích - na hledané spojení mischka nalezeno 19 článků.
Je k nevíře, že sotva se člověk ohlédl, dveře za rokem 2015 se definitivně zabouchly a my všichni stanuli na prahu roku nového. A protože byl loňský rok bohatý na tvůrčí myšlenky a v mnoha z nás z klubu Fler... číst článek »
Je mnoho způsobů, jak vyjádřit lásku, a nepochybuji, že právě dnes se velké části z nás nějakého krásného vyjádření dostane :-) Možná to bude hmatatelný dárek z Fleru, možná tiché vyznání a možná si jen dnes -... číst článek »
Léto je obecně časem internetově lenivějším, nicméně Fler autoři nezahálejí a stále zásobují zdejší vody novým zbožím. A tradičně jedním z pěkných hnacích motorů jsou soutěže. Samozřejmě, že ať je doba na... číst článek »
V minulém článku jste se dozvěděli o této největší mezinárodní on-line soutěži v beadweavingu – šitém korálkovém šperku. A určitě vás zajímá, kdo za nás soutěží letos. Obzvlášť, když drtivou většinu... číst článek »
Mysleli jste si, že beadweaving, česky šití z korálků, je celkem jednoduchá věc? Že stačí pár korálků, jehla, nit a vše je hotovo? Dovolte mi přesvědčit vás o opaku a rozšířit zdejší už slušnou řádku článků o... číst článek »
„Tohle není pro mě!“ „Tak toto já nosit nemůžu!“ „Je to krásné, ale já nejsem na takové výrazné šperky!“ To jsou velmi časté reakce, se kterými se určitě setkal každý tvůrce šitých šperků. Jistě, šité... číst článek »
další strana
2/4
předešlá strana
Menu
--