Fler Fler MAG Hledat ve článcích: bačuta
Hledání ve článcích - na hledané spojení bačuta nalezeno 15 článků.
V roce 2013 se ve světě vyrobilo více než 22 miliard párů botů. K našemu zamyšlení nad tím, jakým způsobem byly vyrobeny, má vést nová kampaň organizace Na Zemi – Obuj se do toho. Jedná se o kampaň, která začala v... číst článek »
V předešlých článcích jsme se podívali pod sukně zákaznické komunikaci a také jsme procházeli jednotlivé kroky vyřizování objednávky. Ovšem ne vždy jdou věci hladce. Ani flerovskému světu se nevyhýbají úskalí... číst článek »
Někdy nám rodiče v dětství něco zprotiví a my to pak nesnášíme po zbytek života, znáte to taky? Třeba Míša jako malá vůbec neměla ráda háčkované dečky a límečky, kterými ji obklopovala její maminka. Tak se mohl... číst článek »
Pět regionů Česka a pět perfektních příležitostí potkat se se současným designem. To je "Meet Czech Design", který letos proběhne postupně ve Zlíně, Novém Boru, Praze, Mladé Boleslavi a v Brně. A právě ve Zlíně se... číst článek »
Veronika alias ververdesign je ukázkovým příkladem "multifunkčního" tvůrce. Jak sama říká: "Příroda mi nadělila šikovné ruce, takže se je snažím uplatnit v různých sférách - počínaje malbou, fotografováním, přes... číst článek »
Animátorka a ilustrátorka. Původem z Polska, momentálně ale žije v Česku. Aleksandra alias peekaboo.books vás svojí prací rychle vtáhne do hry. I svými odpověďmi. :) Řekněte nám na úvod něco o sobě. Pocházím z Polska,... číst článek »
další strana
2/3
předešlá strana
Menu
--