Fler Fler MAG Hledat ve článcích: in, spirare
Hledání ve článcích - na hledané spojení in, spirare nalezeno 43 článků.
Po minulém kole na téma Ptačí říše se šperkaři, zapojení ve výzvě In-spirare, najednou ocitli v naprosto jiné oblasti. Také hýří barvami a tvary, ale jsou v ní pouze obrazy. Zato obrazy velice slavné - od pana malíře... číst článek »
Po minulém kole In-spirare jsem měla pocit, že jsme už vyčerpali snad všechna témata a můj mozek intenzivně blokoval jakýkoliv nápad (Dag může potvrdit). Přemýšlení bylo kruté a bolelo. Takže mi nezbylo, protože termín... číst článek »
Je tu říjen, v klubech už to naplno hučí a soutěže frčí! Máme pro vás k podvečernímu čaji oblíbený přehled kde, kdo, co a do kdy v soutěžních klubech. Hlasujeme Dnes končí paví hlasování v klubu Polární záře.... číst článek »
Právě v těchto dnech otevřela pražská zoo zbrusu nový "Rákosův pavilon", což jsme samozřejmě na Fleru všichni věděli, a proto jsme k tomuto datu směřovali i další kolo oblíbené meziklubové soutěže In-spirare. A nebo... číst článek »
Po minulém dobrodružství se dřevem, sklem s kovem v předešlém kole In-spirare, jsme si řekli, že to bude chtít zapojit do výrobků víc veselí, barev a příběhů. Přemýšlení bylo předlouhé, všechno už tady někdy tak... číst článek »
Dlouho jsme se nemrkli na dění ve Fler klubech a na novinky, které vznikají v jejich soutěžích. Tak to pojďme napravit a projděme si stovky krásných nových lákadel, která hledají nový domov. ;-) Hlasujeme! Každý, kdo se o... číst článek »
další strana
2/8
předešlá strana
Menu
--