Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotit
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotit nalezeno 132 článků.
Nikdy nevíte, co vám změní život. Třeba výlet do Slavonic! Když městečko, přilehlou Maříž a textilní dílnu Zuzany Krajčovičové navštívila DančaK, byla lapena. Začala šít, šťastnou náhodou poté i plstit a tato... číst článek »
V ateliéru jsou dva. Ona vystudovala pozemní stavitelství a finanční řízení, on strojní inženýrství. Teď už ale Art C. nějakou dobu zaměstnává pouze umění. Začalo to pigmenty a štětci, přidaly se hlína, špachtle a... číst článek »
Říká se, že průměrný čtenář dnes udrží pozornost při čtení souvislého textu maximálně dvě minuty. My víme, že VY máte na víc! A proto jsme tu s náloží dalších životních příběhů, které přivedly nové... číst článek »
Zní vám dnešní nadpis trochu jako šifra nebo kouzlo? Tak to je záměr. Protože my vás dnes chceme okouzlit letně-podzimními nováčky na Fleru. V prostoru, kde nohy mají studánky, materiál nemá limity, krabice jsou bezedné a... číst článek »
Pokud alespoň občas zabrousíte na facebookovou stránku Fleru, asi už jste zaznamenali, že každý měsíc její záhlaví zdobí ilustrace nebo obraz od jiného Fler tvůrce. A teď bychom rádi dali možnost vám všem udělat si... číst článek »
Setkal se s tím nejeden tvůrce – do svého výrobku dáte život, ale jednání se subdodavateli je složité a občas vám celou radost z výsledku zkazí. Lenka z Gingerprint se proto zařídila po svém. Za tisky, které u ní... číst článek »
další strana
3/22
předešlá strana
Menu
--