Fler Fler MAG Články od autora: Dag
Hledání podle autora - na hledané spojení Dag nalezeno 11 článků.
Co je to "In-spirare", už určitě všichni z MAGu víte. Tentokrát se osazenstvo čtyř různých Fler klubů potrápilo nad zadáním vytvořit výrobek, který by měl vyvolávat dojem Afriky a obsahovat barvy této paletky. Vzniklo... číst článek »
Co je to "In-spirare" už, doufáme, všichni z MAGu víte. Tentokrát se osazenstvo čtyř různých Fler klubů potrápilo nad zadáním něčeho extravagantního, poutavého a výrazného. Úkolem bylo vytvořit šperk, který provází... číst článek »
Čtvrté kolo tvůrčího setkání In-spirare máme za sebou, a proto přináším krátké shrnutí a přehled toho, co se vám nejvíce líbilo. A nahlédněme i trochu pod pokličku: zeptali jsme se těch nejúspěšnějších autorek,... číst článek »
Tak trochu mi to připadá jak Sophiina volba. Proč? Povíme vám příběh jednoho zdejšího klubu a dvou afrických dětí. Jmenují se Susan a Simon a my v klubu "Adopce na dálku Susan a Simona" jsme jejich adoptivní příbuzní...... číst článek »
Je zde listopad a s ním další pokračování meziklubových hrátek In-spirare. Opět se tedy sešly členky čtyř různých klubů nad jedním tématem a tentokrát tvořily na téma Ptačí říše. Podmínkou šperku, sošky nebo... číst článek »
další strana
2/2
Menu
--