Fler Fler MAG Móda
Móda může být zábavná, nekonvenční a jedinečná. Podle trošku jiných pravidel se ale hraje v určitých částech byznys sektoru. Pracovní dress code má pevně stanovená pravidla, a tak se zdá, že si jejich nositelé nemohou... číst článek »
Francouzkám elegance koluje v žilách. Klidně si mohou obléct jutový pytel a budou v něm vypadat skvěle. V pase ho stáhnou šátkem, ze šperkovnice vytáhnou perly a rty zbarví doruda. Skandinávky jsou zase mistryně v... číst článek »
Na holé nožky to už venku dávno není, ale do kalhot se my ženy taky příliš nehrneme. Řešení? Velmi snadné. Punčošky nás nezklamou ani v podzimních dnech. Zahřejí a vy se tak zatím nemusíte vzdávat šatů, sukní ani... číst článek »
Conversky, Vans, botasky, sneakers nebo kecky? Mnoho názvů, podob, ale jeden stejný účel. Babí léto je v plném rozpuku a letos se zdá o něco šťavnatější. Podzimní obutí proto ještě můžeme nechat odpočívat a užít si... číst článek »
S nástupem podzimu se mění nejen listí, ale i kousky v šatníku. Culottes, které kombinují šarm sukně a praktičnost kalhot, rozhodně ale není třeba na podzim uklízet. Hodí se totiž nejen do letního parna, a díky stylové... číst článek »
Císař v pohádce si myslel, že jedny šaty nestačí a nakonec skončil úplně bez nich. Mít si z čeho vybírat je určitě skvělé. Na druhou stranu, skříň přecpaná oblečením, kdy se dobrá polovina smutně krčí v rohu,... číst článek »
další strana
2/29
předešlá strana
Menu
--