Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
Sklárna Karlov je jedna ze dvou skláren, které ještě fungují na Žďársku a letos slaví 30 let od prvního zapálení pece. Své čarokrásné výrobky dodává i na hodně zajímavá místa. Najdete je třeba v Anglii, v... číst článek »
 
 
Se slovem VINNÁ si určitě spojíte něco příjemného. Vášeň pro lahodné víno, slaďoučkou vinnou révu na stole, elegantní, pravidelné a veskrze fotogenické uličky vinohradů... a ve všech případech budete přesně tam,... číst článek »
 
 
Před dvaceti lety ušila prvního velikonočního zajíce, pak si pořídila živého králíka a teď šije zajíčky a další krásné ozdoby nejen pro vaše velikonoční stoly. Andrea R. se o své cestě se šicím strojem rozhodla... číst článek »
 
 
"V Česku už plstění nikdo nevyučuje," říká Katka, kterou znáte z Fleru jako FeltedRainbow. Její plstěné klobouky, oděvy a doplňky pro domácnost jsou skutečně velmi specifické a jak sama říká, vlnou na nich spíše... číst článek »
 
 
Něžná krása, vznikající v ženských rukách ze dřeva a kovu za pomoci "chlapských" nástrojů. Veronika, holka s motorovou pilou, dlátem a obrovským citem pro detail, působí na Fleru od r. 2011 pod značkou Ateliér Hliníky. S... číst článek »
 
 
Když se vám před objektivem začnou zhmotňovat tyhle svěže zelené pahorky, najednou točíte pohádky z mechu a kapradí. :) Dozvíte se v nich například i to, jak je vlastně takový sběr mechu organizovaný. A až dnešní... číst článek »
 
další strana
5/50
předešlá strana
Menu
--