Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
Když máte toulavý boty, svobodu v srdci, muzikantskou duši a nesnášíte zimu, pak není jediný důvod tady u nás (za)mrznout. Nahoďte mód Uyo Itcho, dejte vale počítačům i Fleru a vyrazte sklízet víno, olivy nebo vulkanický... číst článek »
 
 
Veroniku Vysloužilovou silně inspiruje architektura, která jejím šperkům dává geometrii, minimalismus a jednoduchost. Stejně tak je v nich znát blízkost přírody. Drsné struktury se odráží v kouscích, které nejprve ručně... číst článek »
 
 
Na venkov původně chtěli jen jezdit - a nakonec v chaloupce v Kojeticích už zůstali. Vybudovali v ní parádní dílnu a Lenka, která dříve pracovala jako baristka, v ní dnes točí a modeluje půvabnou keramiku pod značkou... číst článek »
 
 
"Nevymyslíš už novej střih. Každej ten střih, co jste udělali, už někdo udělal, někdo to vymyslel." To říkali Hance ve škole, a tak se kromě precizních střihů a krejčoviny zaměřila také na vysoce kvalitní materiály.... číst článek »
 
 
"Není to stereotyp, každá práce a zakázka je jiná," říká zlatnice Hana Morávková. Původně se chtěla sice stát keramičkou, ale my jsme rádi, že ji životní cestičky, vinoucí se dokonce přes litografii, nakonec dovedly... číst článek »
 
 
"Mě to baví, takže je všechno v pohodě." Na Broumovsku žije kovář Ondra se svou ženou Alenkou. Ondra přes den kove, včelaří a opravuje usedlost z roku 1830. Taky má sen, že ze železa jednou vyrobí celou galerii dinosaurů a... číst článek »
 
další strana
3/50
předešlá strana
Menu
--