Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
"Mě to baví, takže je všechno v pohodě." Na Broumovsku žije kovář Ondra se svou ženou Alenkou. Ondra přes den kove, včelaří a opravuje usedlost z roku 1830. Taky má sen, že ze železa jednou vyrobí celou galerii dinosaurů a... číst článek »
 
 
Karolína z Ateliéru Bastet má dohodu se svou kočkou, že když jí bude dostatečně dobře ležet modelem, dostane velké množství dobroty z konzervy. Jak to ovšem dělá s dalšími svými zvířecími modely, třeba se žralokem... číst článek »
 
 
Kůže všechno zmůže, a když se k tomu nachomýtnou Janko a Jarko, naši dva potulní filmaři, můžete se s námi kochnout prací Pavly PS-Dragonfly. Kůži válí v pěně na holení, pak do ní dělá díry, tetuje ji, stříká a... číst článek »
 
 
Když byla malá a na chvíli se zastavila, hned uslyšela: "Vem si háček a něco dělej!" A tak se veronice eve i díky prostředí dědečkovy krejčovské dílny staly ruční práce naprosto přirozenou součástí života. Nakonec se... číst článek »
 
 
Ptáčky se naučila poznávat, až když se ze sídliště v Ostravě, kde jich opravdu moc nebylo, přestěhovala na venkov. Animátorka Zuzka, které při celodenní virtuální práci na počítači chybělo něco, na co by se dalo... číst článek »
 
 
Sklárna Karlov je jedna ze dvou skláren, které ještě fungují na Žďársku a letos slaví 30 let od prvního zapálení pece. Své čarokrásné výrobky dodává i na hodně zajímavá místa. Najdete je třeba v Anglii, v... číst článek »
 
další strana
4/50
předešlá strana
Menu
--