Fler Fler MAG Fler workshop
Když za okny fičí a nikomu se nechce ven, je to ta správná chvíle na hrnek kakaa a společnou zábavu doma u stolu. A také na tvořivý časopis Amos, který je už dlouholetým parťákem Fler magazínu a přináší nám naprosto... číst článek »
Prořezávané srdíčko ze sádrové formy je určeno na umístění vánočního františka, který se položí na zátku vespod, ale dalo by se využít i jako schránka na sušenou levanduli nebo jinou vonnou směs bylin. Vyřezávání... číst článek »
Člověk nemusí být zkušeným hrnčířem, aby si dokázal vyrobit pěkný květináč na bylinky. Spojováním vyválených plátů hlíny lze vytvořit libovolné objekty, prostorné květináče, vázy a podobně. Pro přesnost je to... číst článek »
Několikrát se zhluboka nadechněte, umístěte lehátko do zahrady a nechte se ukolébat cinkáním keramických a opravdových mušliček od moře. Takové cinkání způsobené větříkem má magické účinky a dokáže vás... číst článek »
Léto už je ve dveřích, tak ho přivítáme keramickým sluníčkem. U dekorování potřebujeme tentokrát trochu trpělivosti. Nejprve zdobíme jemnými rytinami a poté to chce ještě vyválet desítky tenoučkých válečků na... číst článek »
Hortenzie jsou půvabné rostliny v mnoha pestrých barvách, které umí rozzářit každou zahradu. Svými květy si získaly srdce mnoha pěstitelů, kteří se každoročně těší, až jim na zahradě opět vykvetou. V tomto návodu... číst článek »
další strana
2/59
předešlá strana
Menu
--