Fler Fler MAG Hledat ve článcích: mischka
Hledání ve článcích - na hledané spojení mischka nalezeno 19 článků.
Že jsou drobounké korálky pořádná dřina, jsme vám už říkali. Stačí, když si osvěžíte paměť v předchozích článcích o základních stezích beadweavingu, šitý šperk zblízka a o tom, co pořešit, než začnete... číst článek »
Ve včerejší První vzpomínce na Afriku jsme nahlédli do útrob černého kontinentu, abychom se inspirovali v oblékání, nyní se poohlédneme po špercích. Nejen ryze afrických, ale i tzv. etnických. Ať už jsou vyrobeny z... číst článek »
 
O téhle autorce by se chtělo nechat mluvit pouze její šperky. Jejich barvy, droboučké korálky, z nichž vznikají, jejich pevnost a osobitý výraz. Dnes vám prostřednictvím naší Fler kamery představíme Mischku - Annu... číst článek »
 
Počasí venku máme všelijaké, proč tedy nesednout o přicházejícím víkendu opět ke korálkům a nezabavit se zase něčím novým. Navazujeme na oblíbený návod na americkou spirálu, který jsme vám přinesli na začátku... číst článek »
V předchozích dílech našeho povídání o beadweavingu jsme se podívali do historie šitého šperku a ukázali si několik základních stehů. Možná i vás tyto články zlákají k průzkumu obratnosti vlastních prstů. Co k tomu... číst článek »
Korálky… Mohlo by se zdát, že se jedná o módu posledních let - stačí si jen uvědomit, kolik obchodů s tímto artiklem se během posledních několika let vyrojilo, kolik webů se jim věnuje, kolik kurzů se pořádá… Jak... číst článek »
další strana
3/4
předešlá strana
Menu
--