Fler Fler MAG Hledat ve článcích: wire
Hledání ve článcích - na hledané spojení wire nalezeno 97 článků.
Vytvořit šperky, které budou "znít" podzimem. Které už z fotky přinesou závan babího léta i plískanic. Které se budou vymykat běžnému průměru, přesto budou běžně nositelné. To byl nový úkol pro čtyři soutěžní... číst článek »
Asi se shodneme, že navrhnout a vyrobit šperk, který je inspirovaný nějakou stavbou (nebo architektonickým prvkem) a ještě se dá nosit v běžném životě, není vůbec snadné. My pro vás takové šperky máme. Vznikly v... číst článek »
Dlouhovlásky pozor! Na profilu Hany Kalistové alias Hani najdete spoustu překrásných spon do vlasů. Různé materiály, různé techniky a nejen spony, ale i brože nebo náušnice a k tomu 3 děti… Hanka toho zvládá dost. V... číst článek »
Zajímá vás, jak vzniká šperk technikou wire-wrappingu? A chcete si to také vyzkoušet? Tak právě pro vás jsem připravila tento fotonávod na jednoduché, takřka jarní a elegantní náušničky. Pojďme na to! Potřebujeme:... číst článek »
Ve Fler klubu Wire-wrappingu vznikly i letos stovky nových, nádherných šperků. A tak se vám ke sklonku roku rády pochlubíme tím nejlepším, co se nám pod rukama urodilo... Sněženka Africké slunce je jednou z mandal, které... číst článek »
Myslím, že každý, kdo vyrábí na zakázku, se mnou bude souhlasit - zakázka je vždycky menší či větší výzva. Osobně mám zakázkovou práci ráda, protože mě těší, že mohu lidem splnit jejich přání, často mě také... číst článek »
další strana
3/17
předešlá strana
Menu
--