Fler Fler MAG Hlavní strana
Stejně jako čtenářova pozornost se v létě zpomaluje i dění ve Fler klubech. Ostatně, mnohem líp je někde na pláži... :). I tak se ale nějaké to novotou vonící zboží na Fleru objevilo díky klubovým soutěžím. Svůj... číst článek »
Moře... Zajímalo by mě, jak to s ním mají ti, co u něj vyrůstali, ale pro nás ostatní se jedná o zázrak, který nikdy neomrzí. Nekonečná plocha v odstínech modré, kterou hladí bílé vlnky. Když zavřete oči a... číst článek »
Občas je dobré se na staré věci podívat novým pohledem a občas je nutné je přizpůsobit době. Proto se nám po delší odmlce mění váš oblíbený seriál "Zajímaví nováčci" a bude se dívat hlouběji v čase. Prorazit na... číst článek »
Pamatujete, jak v Zemanově filmu Baron Prášil spolkne barona i s celou jeho družinou přátel obrovská velryba? Není tu nouze o absurdní a zábavné prvky a situace z plavby v jejím břiše. Tato prastará, řekla bych umělecká... číst článek »
Konečně je to tady! Léto, čas prázdnin, dovolených, teplých, slunečných dnů, krásného lenošení, ale také sportování, koupání, výletů, festivalů i nekončících nocí... Zkrátka všeho, co máme rádi v létě. Ano,... číst článek »
MIREICH už jako malý kluk nakukoval svému dědečkovi přes rameno ve stolařské dílně. Vzpomínky na vůni dřeva a bublání klihu na kamnech ho dovedly až k vybudování jeho vlastního malého dřevěného království. Ve své... číst článek »
další strana
2/600
předešlá strana
Menu
--